Telefon

+40 723 351 372

Email

aurelvoica@gmail.com

Sedinte

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

Alergii si alergeni

O problema care afecteaza milioane de oameni. Care sunt cauzele si cum le rezolvam?

Alergii si alergeni

Ce sunt alergiile?

Pana la sfarsitul secolului trecut auzeam la TV aceste replici: „sunt alergic la….” si eu si alti prieteni ne uitam unul la altu destul de mirati. Ce vrea sa zica? Ce-o mai fi si asta? Pana pe la 23 de ani nu am auzit niciodata de cineva ca ar fi alergic. Bineanteles ca au existat cazuri dar, nu am auzit eu.

Nu existau pana atunci nici apa deteriorata nici alimente de proasta calitate nici radiatii, nici cosmetice periculoase, nici alte lucruri de care beneficiem din plin.

Sistemul nostru imunitar este dat peste cap. Nu spun ca este mai slabit. Spun ca actualele conditii de mediu sunt diferite de rezistenta maxima pe care organismului o poate opune. Corpul nostru nu este pregatit pentru asa ceva si se apara.

Din nefericire mecanismele sunt complexe si nu este usor sa se explice totul. Nici nu este o urgenta medicala, ca urmare stiinta evolueaza lent in aceasta directie

Prin biorezonanta sunt studiati toti alergenii care exercita o influenta asupra corpului precum sunt evidentiate metodele de deprogramare daca acestea exista.

Aveti intrebari sau nelamuriri, cereti detalii aici

Articole recomandate