Telefon

+40 723 351 372

Email

aurelvoica@gmail.com

Sedinte

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

Deparazitare si detoxifiere

Deparazitare si Detoxifiere prin alimentatie sanatoasa si suplimente alimentare

Nu toti parazitii prezinta un pericol imediat ci, tot acest microbiom extern are atat actiuni favorabile sau neutre cat si, multe actiuni defavorabile corpului nostru. Tinerea sub control a acestora tine de starea sistemului nostru imunitar. Este imposibil sau, mai degraba un pericol maxim pentru corpul omenesc indepartarea totala a acestora. Corpul ar fi lipsit total de stimuli de pericol din mediu in aceasta situatie, sistemul imunitar intrand in hibernare lasand corpul fara aparare.

Datorita globalizarii si modificarii  conditiilor de mediu, in ultimul timp agresivitatea acestor paraziti a crescut extraordinar de mult.

Aceasta noua situatie duce la necesitatea unor proceduri de deparazitare si detoxifiere, nu foarte violente la aproximativ 3-4 proceduri anual.

Evitati procedurile de deparazitare-detox segventiale. O deparazitare trebuie facuta pe absolut tot corpul omenesc in acelasi timp. Nu pe bucati: azi colonul, maine limfa, poimaine ficatul etc.

Pentru eficienta marita este recomandat ca, dupa procedurile de deparazitare detox, sa facem si reglarile imunitare in corp.

Primele rezultate apar in prima saptamana. Cura dureaza o luna aceasta perioada acoperind intregul ciclu de reproducere al parazitilor

Atentionari

Pentru deparazitare detox la copii, batrani cu afectiuni cornice, candidoze, ficat gras, alte afectiuni contactati-ma  pentru o consultanta, dozajul si produsele putand fi diferite pentru aceste situatii

Produse pentru Deparazitare detoxifiere

Betaguard pentru detoxifiere

Garlic  pentru deparazitare

Pentru maximizarea efectelor deparazitarii este indicat sa adaugati si produsele cu rol protector

Suplimente alimentare pentru deparazitare si detoxifiere

Produse recomandate pentru deparazitare-detox, eliminare metale grele adulti

Pretul acestui pachet complet este de: 386 lei

Produse recomandate pentru heliobacter pilori si alti paraziti persistenti

Pretul acestui pachet complet este de: 493 lei

Formular de comanda

Pentru comanda unul din pachete sau a cumula produsele din cele doua, completati caseta de comanda adaugand si adresa de livrare. Plata se va face prin curierul TNT la primirea coletului.

Pentru intrebari, nelamuriri va rog sa ma contactati direct.

Pentru o evaluare prin biorezonanta va rugam folositi formularul de contact pentru programare, aici.

Articole recomandate