Telefon

+40 723 351 372

Email

aurelvoica@gmail.com

Sedinte

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

Imunitatea persoanelor cu  afectiuni cronice sau afectiuni grave

In cazul imunitatii, prima si ultima linie de aparare a organismului, se face foarte des urmatoarea eroare: Pe timpul desfasurarii in timp a afectiunii, intreagul efort medical se indreapta catre mersul bolii. Si este o atitudine fireasca. Toata lumea vrea sa scape de boala. 

Atentie, nu in cazul tuturor afectiunilor este indicata cresterea imunitatii. Nu faceti aceasta greseala. Sunt multe contraindicatii.

Chiar si dupa primirea rezultatului de ” negativ „ din partea cabinetului medical refacerea organismului dupa o boala de mai multe luni, este de cele mai multe ori uitata. Omul a scapat de probleme. Asa sa fie?

A scapat de  problema bolii insa, celelalte mai mici care probabil au generat si boala pot fi tot acolo. Acesta este un risc.

Intodeauna dupa afectiunile cronice sau diagnosticuri grave este necesar sa ne punem din nou organismul in ordine. La fel cum, dupa o absenta prelungita de la domiciliu sau, dupa o petrecere prelungita este necesara si o curatenie generala, si corpul nostru are nevoie de o curatenie si toate functiile corpului trebuiesc puse in ordine.

Exista produse generice cu spectru larg de actiune asupra organismului, echilibratori generali cu spectru mare, produse pentru imunitate, produse pentru refacere punctuala, detoxifiere, produse antistress precum si produse cu actiune targetata catre sistemele principale ale corpului: digestiv, circulator, articular-osos, reproducator, pentru ochi, copii sau slabire

Produse recomandate

Pretul acestui pachet complet este de: 632 lei

Pentru comanda pachetul, completati caseta de comanda adaugand si adresa de livrare. Plata se face prin curier TNT la primirea coletului.

Pentru intrebari, nelamuriri va rog sa ma contactati direct.

Pentru o evaluare prin biorezonanta va rugam folositi formularul de contact pentru programare.

Articole recomandate