Telefon

+40 723 351 372

Email

aurelvoica@gmail.com

Sedinte

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

Alimentatie si alimente

ce imi este defavorabil si cum ma influenteaza alimentele?

Marea problema a secolului 20 si a acestuia. Un studiu facut acum cativa ani a relevat ca daca Toata lumea ar consuma alimente „curate” la aceleasi ore si, numai atat cat cere corpul, cel putin jumatate pana la doua treimi din maladiile care fac ravagii in ziua de azi ar dispare acestea putand sa apare cu cel putin 25 de ani mai tarziu si in forme mult mai putin grave; corpului uman revenindu-i sarcina de a lupta cu celelalte probleme zilnice: radiatii, stress, metale grele, chimizarea mediului etc.

Un adevar stiut de absolut toata lumea si pe care nu prea il mai baga nimeni in seama este acela ca absolut orice intra in corpul nostru va produce modificari in unele situatii chiar si in primele 8 secunde: plantele aromate, aerul, apa, diversi alergeni si iritanti ( fum tigara) si in primul rand elementele toxice. In continuare alimentele sunt procesate si incep schimburile energetice.

In functie de dieta si de ora mesei exista raspunsuri favorabile si defavorabile din partea corpului uman.

Puteti verifica in acest cabinet pe parcursul sedintei de biorezonanta nivelul de favorabilitate si defavorabilitate al unor alimente, alimente care trebuiesc eliminate din dieta pana la rezolvarea problemei de sanatate semnalate precum si, sensibilitatile aparute pe traseul digestiv.

In ziua de azi problemele gastrice si problemele asociate din zonele apropiate sunt absolut uriase. Intodeauna apare o semnalizare vizibila provenind din aceasta zona: ex colon iritabil, dureri, precum si semnalizari la analizele medicale: dereglari ale insulinei, trigliceride, ficat gras, etc

Vestea rea este ca este foarte greu ca problema semnalata pe trahul digestiv sau zonele asociate (ficat, vezica biliara, sistemul circulator si limfatic invecinat) poate fi tratata cu greutate sau tratarea acesteia se poate lungi ani de zile.

Vestea buna este ca mult mai usor pot fi tratate „la pachet” intreagul trah digestiv cu toate zonele asociate folosind terapii naturiste.

Tratamentul duce la primele rezultate vizibile inca din prima luna necesitand o perioada de consolidare de cateva luni, pana la 6 luni.

Aveti intrebari sau nelamuriri, cereti detalii aici

Articole recomandate