Telefon

+40 723 351 372

Email

aurelvoica@gmail.com

Sedinte

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

Hidratare si alcalinizare

Despre apa

Adevaruri stiute si mai putin stiute despre hidratare si alcalinizare

Pana acum 30-40 de ani apa, clima, mediul, alimentatia, aerul erau ok. Totul era nu natural ci firesc. In ziua de azi este nefiresc. Odata cu aceste modificari au existat cercetatori care au vrut sa afle cum arata apa fireasca, naturala. Ce s-a modificat si cum influenteaza corpul fiecaruia aceste schimbari in viata noastra de zi cu zi.

hidratare si alcalinizare

Raspunsurile s-au aflat au fost publicate prin 1980, o parte din noi le-au citit si, atunci cand este vorba despre apa ne uitam dupa PH-ul tiparit pe pet-ul din supermarket.

In studiile efectuate de catre mari institute de cercetare s-a aflat ca apa trebuie sa aibe 7 calitati fundamentale. Nu ca ar fi un numar biblic.

1. PH.​ PH-ul apei trebuie sa fie mai mare de 7,37.
Sangele are ph-ul de 7,37.  Apa la pet intre 4 si 6, iar bauturile carbogazoase: 3,5. In momentul cand PH-ul sangelui ajunge la 7 omul moare.

Mai trebuie spus ca, alcalinizarea mai are si contraindicatii. Nu este recomandata copiilor mici deoarece acestia au deja un corp cu alcalinitate naturala.

Nu este o idee buna sa consumam o apa alcalina inainte de masa sau o ora dupa masa; digestia petrecandu-se intr-un mediu acid prin excelenta.

2. Redox. Capacitatea de reducere a oxidarii.
trebuie sa fie mai mica de 28 mV. Peste aceasta valoare antioxidantii din apa se autoneutralizeaza.

exemple: Suc de morcovi: -100 milivolti pentru primele 5 minute dupa aceea se neutralizeaza in 15 minute.

Apa chiuveta +300 apa, peturi +200, apa izvor imbuteliata: -10. Foarte putine marci au o apa corespunzatoare insa numai pentru cateva ore dupa imbuteliere. Dupa aceasta perioada capacitatea de redox dispare.

3. Tensiunea superficiala a apei Tensiunea stratului superficial al apei trebuie sa fie mai mica de 43 DIN. Apa de chiuveta 400 DIN
apa pet 100-400 DIN. Moleculele acestor ape sunt prea lungi ca sa fie acceptate de catre corpul omenesc si nu va fi acceptata.

4 Structura Hexagonala.
Aceasta este structura ideala a apei. Structura inchisa a apei face ca sa fie imposibila asimilarea de ioni de metale grele, sulfiti, nitriti etc Prin interventia umana asupra mediului, structura hexagonala este rupta facand posibila atasarea de aceasta a elementelor nedorite. Acelasi efect de celula rupta se obtine trecand apa printr-o uzina de apa, tevile din blocuri etc.

Totodata apa mai are o proprietate ciudata.Apa inmagazineaza informatia mediului inconjurator. Pe acest parcurs apa colecteaza toata informatia negativa intalnita pe parcurs, o inmagazineaza Apa avand alte structuri si alte forme si, ajunsa in casa noastra noi o bem. Structura acestei ape nu va mai fi hexagonala regulat.

Facand o cruce deasupra vasului cu apa, structura hexagonala a apei se reface instantaneu. Toti sulfitii nitritii bacterii, pesticide, informatii negative, sunt neutralizate.

5. Minerale organice, oligoelemente.
Corpul omenesc nu accepta metale sub forma fizica ci, numai sub forma ionica. Toate oligoelementele Ca, Mg ,Zn, Fe, Si, Cu, K, Na, etc sunt acceptate numai in forma ionica. Nu in forma fizica. Ce se intampla cu pastilele avand baza carbonatul de calciu din care sunt fabricate multe medicamente? Ajuns in corp, calciul fizic se depune. Ori pe oase, ori in vasele de sange. Nu este asimilat.

6. Puritate

7. Conductivitate electrica

Ce se intampla daca apa nu respecta una din aceste conditii? Ficatul nu va accepta acea apa. Cum o bem asa o eliminam. Totusi potoleste setea insa este o apa moarta

Pe de alta parte, apa din corpul omenesc este diferita de apa potabila. Condenseaza la 4 grade, fierbe la 42 grade. Iata de ce corpul omenesc nu poate depasi aceasta temperatura. Pentru a fi compatibila cu corpul omenesc ficatul lucreaza peste 6 ore pentru ficare ml din apa bauta daca aceasta respecta toti parametrii.

Va imaginati cum arata ficatul nostru?

Despre filtrele de apa. Ce face un filtru? Filtreaza nimic altceva. Nu asigura un PH, nu scade tensiunea superficiala, nu asigura capacitatea de redox, nu asigura oligoelemente, nu asigura structura optima. Dar la ce e bun un filtru? Elimina niste impuritati. E bine si atat

Mineralele din sticlele de apa.

Cand eram mic citeam pe sticlele de apa minerala ( erau din sticla nu plastic) indicatiile medicale. era obligatoriu sa scrie pentru ce afectiuni sunt indicate. Indicatiile erau diferite in functie de marca. Evident existau si contraindicatii. In ziua de azi nu mai exista asa ceva. Probabil ar trebui sa verificam ce apa bem.

Si totusi, de ce este necesara apa?

65% din corpul nostru este apa, La fel si pe aceasta planeta, avem aproximativ acelasi raport. O avea legatura?

Toate procesele metabolice toate, reactiile chimice (peste 100 000  de reactii in fiecare secunda) Toate au nevoie de apa. Dar daca corpul nostru are o apa imbacsita, obosita, oare mai vorbim de un corp saanatos, performant la munca si in famile? Evident ca nu. Iti schimbi apa iti schimbi viata.

Aveti intrebari sau nelamuriri, cereti detalii aici

Articole recomandate