Telefon

+40 723 351 372

Email

aurelvoica@gmail.com

Sedinte

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

Despre Biorezonanta Magnetica de Feedback

Ce este Biorezonanta?

ce este biorezonanta

Aceasta exista ca practica regulata in aproximativ 144 de tari. Sunt doua tehnologii principale: Metatron– ruseasca si cea mai veche si, Scio-americana. Mai nou au aparut  tehnologii similare apartinand companiilor din alte tari.

Biorezonanta in unele tari este recunoscuta ca o procedura medicala, asociata cabinetelor medicale, iar in alte tari este incadrata in categoria terapiilor alternative complementare.

Biorezonanta dispune de 6 module integrate intr-un singur aparat  si include procedurile ce includ terapii si proceduri de testari  din urmatoarele  domenii: homeopatia, acupunctura terapii Bach, fitoterapie, litoterapie, metaterapia

Prin ce se deosebeste biorezonanta de medicina alopata?

Medicina Alopata

prin ce se deosebeste biorezonanta de medicina alopata
 • Foarte pe scurt, in modul alopat gandirea se poate sintetiza in sintagma: Nu se trateaza daca nu exista diagnostic. Tratamentele sunt facute de catre medici folosind in cele mai multe cazuri medicamente alopate si tratand cauzele afectiunii.
 • Medicamentele folosite in toate tarile sunt cele gasite in Agenda Medicala a fiecarei tari. Orice medicament gasit in Agenda Medicala poate fi eliberat numai prin farmacie la pretul intreg sau compensate.

Biorezonanta Magnetica.

medicina alternativa si complementara
 • Datorita functiilor extinse pe care le au aparatele de biorezonanta, acestea determina cu mare precizie afectiuni incipiente sau in curs de instalare precum si multi alti parametrii.
 • Deci, Biorezonanta este folosita in general pentru preventie, inainte de aparitia afectiunii sau de echilibrare a organismului daca afectiunea s-a instalat in organism.
 • Daca afectiunea nu s-a instalat inca sau, afectiunea este in curs de instalare, preventia se realizeaza prin: corectarea dietei, echilibrari energetice sau in cazul unor sensibilitati majore cu ajutorul suplimentelor alimentare si al terapiilor de biorezonanta

O intrebare? Pentru ce as merge la biorezonanta?

Intotdeauna oamenii cu afectiuni vor  raspunsuri la: Cum scap de problema si, ce am avut pana la urma care este problema? Biorezonanta are instrumentele care ofera aceste raspunsuri.

Alte motivatii au o paleta absolute diversa:

 • Cel mai des clientii noi vin pentru prima oara a primi raspunsuri legate de unele probleme care nu par sa isi gaseasca rezolvarea.
 • Oameni care cauta alternative la problemelele lor de sanatate.
 • Persoane adepte ale procedurilor din medicina alternative. Terapii rife, terapii energetice, pe chakre, pe meridiane dar si biorezonanta, biofilie, kinetoterapie, reflexoterapie, masaj etc.
 • Testarea biocompatibilitati remediilor naturiste sau alopate folosite cu propriul corp.
 • Situatii speciale.

Ce se trateaza in cabinetele de biorezonanta?

pentru ce apar produsele naturiste

In Cabinetul de Biorezonanta Bucuresti pot fi tratate afectiuni medicale, disfunctii intr-o paleta divesa si zonele de riscuri pentru sanatate

Carente de enzime, vitamine, minerale, nutrienti etc. Aceste carente sunt depistate de catre aparatele de biorezonanta. Urmeaza recomandarile privind completarea acestora prin dieta alimentara sau suplimente alimentare dupa caz.

Disfunctii la nivel de organe,  sistemice sau energetice,  nedepistate, netratate, tratate gresit, sau, in cel mai rau caz , tratate cu intreruperi.

 • Mai sunt si o mare gama de clienti care duc o viata echilibrata si se ingrijesc insa, care necesita echilibrari periodice precum si, clientii stabili in timp care sunt adeptii programelor anuale de sanatate,
 •  Probleme concrete legate de curele de slabire, frumusete, etc

Pentru ce apar produse naturiste pe un site de biorezonanta?

Pentru ce apar produse naturiste pe un site de biorezonanta

Dupa o anumita varsta sau, in cazul unor afectiuni cronice nu mai sunt suficiente echilibrarile energetice dupa cum nu mai sunt suficiente nici masurile simple ca: ceaiuri, alcalinizarea, detoxifiere, gargara , frectii. Acestea pot functiona in faza de debut a afectiunii daca sunt potrivite. Nu in faza acuta. De aceea corpul are nevoie de suplimente care suplinesc nevoile organismului pana cand acesta ajunge intr-o faza echilibrata.

FORMULAR DE PROGRAMARE