Telefon

+40 723 351 372

Email

aurelvoica@gmail.com

Sedinte

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

Boli si zone autoimune

Noua plaga a unei societati poluate

In ultimii 30 de ani incidenta acestui fenomen a crescut exponential. Acest fenomen era cunoscut si in secolul trecut. In faze foarte avansate a fost asociat intodeauna cu cancerul si alte boli autoimune.

Desi fenomenul este cunoscut de mult timp, literatura de specialitate ofera numai cateva studii de ultima ora in care se trateaza aceste cazuri.

Ce se stie despre zonele autoimune?

Sunt celule singulare sau parti din organe diferite care par sa aibe dintr-odata un alt comportament generand o serie ascendenta de probleme pentru restul organismului.

Desi se cunoaste de mult timp ca zonele si bolile autoimune se trateaza cu imunomodulatoare si chiar au efect aceasta procedura nu este foarte practicata in ziua de azi ramanand ca, pacientul sa apeleze la aceste suplimente nutritive daca este informat.

Cum se procedeaza mai departe?

Este nevoie de administrarea unui imunomodulator compatibil cu persoana si cu organul afectat.

Cel mai fregvent folosite imunomodulatoare sunt:

Terapiile au in general primele rezultate in prima luna cu durata pana la 4 sau maxim 6 luni.

Note:

E o idee proasta sa folosesti produse pentru cresterea imunitatii atunci cand ai boli autoimune din cauza ca, pe langa cresteerea imunitatii organismului poti creste si rezistanta bolii autoimune.

Exista inca pe net o legenda prin care oamenii confunda imunomodulatorul cu un produs care creste imunitatea.

Imunomodulatorul nu creste imunitatea si nu o scade. Imunomodulatorul moduleaza imunitatea actionand favorabil asupra organului afectat scazand capacitatile zonelor autoimune.

Terapiile cu imunomodulatoare au efect daca se folosesc produsele de la distribuitori autorizati. Aceasta ca, pe piata au aparut zeci de falsuri produse sintetizate avand efecte mult reduse sau chiar contrare.

Aveti intrebari sau nelamuriri, cereti detalii aici

Articole recomandate