Telefon

+40 723 351 372

Email

aurelvoica@gmail.com

Sedinte

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

Cabinetul de biorezonanta si medicina complementara “Aurel Voica”, Bucuresti

cabinet biorezonanta aurel voica
Cabinetul de biorezonanta si medicina complementara “Aurel Voica”, Bucuresti

In urma cu cativa ani am observat intamplator, faptul ca, anumite cuvinte cum ar fi: boli autoimune se folosesc din ce in ce mai des. Fara un motiv intemeiat am urmarit fenomenul fiind pasionat de procesele de sananate. Am devenit membru inscris in mai multe cluburi de sanatate unde am aflat multe lucruri foarte utile. A urmat si momentul in care am absolvit un curs de terapeut, o zi importanta pentru mine. Alta zi importanta a fost aceea cand am achizitionat gama de aparate de biorezonanta Metatron.

Am observat intr-adevar existenta multor zone autoimune la aproape toate persoanele scanate si am fost interesat de motiv.

Dupa multe studii am inteles ca eu impreuna cu toti cei de varsta mea facem parte, mai mult ca sigur, din ultima generatie de pe aceasta planeta care am crescut cu un aer curat, o apa buna, alimente curate fara pesticide conservanti si aditivi, ce nu am fost expusi la radiatii, nu am avut contact cu cosmetice “otravitoare”, am avut foarte putin stress, nu era folosit niciodata cuvantul “alergie” in raport cu cineva, nu exista conceptul de “metale grele in corp” si multe altele.

Mii de ani de istorie scrisa si multe alte sute de mii de ani, corpul uman a trait intr-o lume curata. Toti acesti factori negativi exercita niste presiuni uriase asupra corpului uman. Probabil ca afectiunile autoimune ar avea legatura cu acestia.

Convingerea mea este ca zilnic trebuie sa ne aparam de acesti factori nocivi. Fiecare dupa nivelul sau de cultura si de cunostinte.