Telefon

+40 723 351 372

Email

aurelvoica@gmail.com

Sedinte

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

Deparazitare si detoxifiere

Parazitii. Daca scapi astazi de ei, nu te bucura. Pana diseara gasesti altii.

In Agenda Medicala, stim ca exista aprox 1200 de diagnostice si afectiuni. Medicii in facultate studiaza toate aceste afectiuni de-a lungul a 5 ani.

Mai stim ca exista aprox 5000 de paraziti, din care mai mult de jumatate nu sunt studiati sau sunt studiati insuficient.

5000 de paraziti reprezinta o problema majora de logistica in sensul in care nu exista specialisti in domeniu. Nici macar la nivel mondial.

In cazul unei pandemii nu se stie unde va fi gasit specialistul sa recunoasca agentul patogen pentru ca sunt prea multi si nu ii stie nimeni pe toti sau macar pe o parte din ei.

Fiecare parazit are propria lui forma de manifestare. Are preferinte si deci o identitate. La fel si in cazul virusilor, microbilor bacteriilor microbilor fungilor.

Ce se intampla cand faci o deparazitare pe un organ oarecare?

Este ca si cum am spune: Merg sa ma spal pe maini, dar pana la baie ma razgandesc si in final ma spal numai pe o mana sau pe 2-3 degete. Nu te vei contamina imediat in cel mai scurt timp? Evident ca da.

Ce se intampla cand spui Imi deparazitez colonul, Nu te vei contamina imediat pe acea zona? Evident ca da.

Dar ce se intampla cand un parazit dintr-o zona invecinata migreaza in zona proaspat curatita? Sa ne uitam prin spitale, ca sunt pline. Tocmai am descoperit cum niste mici paraziti absolut inofensivi din uter sau din pancreas au migrat in vezica biliara sau ficat si au dvenit extraordinar de agresivi. Si nu exista tratamente pentru asa ceva

Pana pe la 30 de ani corpul a avut suficiente mecanisme de autoreglare, dar ce se intampla cand faci isprava asta pe la 55 de ani? Deparazitarile si detoxifierile partiale reprezinta niste riscuri uriase.

O deparazitare si detoxifiere trebuie inceputa simultan in TOT corpul si nu partial.

Inainte de incepe o asemenea procedura va sugerez sa verificati urmatoarele:

  • Folosti numai produse care au suficiente certificari
  • Folositi de preferinta produse cu spectru larg de actiune.
  • Verificati si pe pagina a doua. Nu cumva procedura de deparazitare mai are si alte indicatii sau recomandari privind folosirea? Poate trebuie insotita de hidratare sau alcalinizare sau anumite restrictii?
  • Consultativa cu un medic sau un specialist din domeniu sau macar cu cineva care a mai facut aceasta procedura.
  • La unele persoane, deparazitarile si detoxifierile pot da unele efecte foarte neplacute. Asigurati-va ca sunteti informat despre acestea si stiti ce aveti de facut in aceste situatii.
  • O cura de deparazitare-deetoxifiere nu trebuie sa depaseasca o perioada de 3 saptamani max o luna nu depasiti aceasta perioada. fara o evaluare intermediara
  • Asigurati-va ca sunteti informati ce veti face in prima zi dupa terminarea curei. Nerespectarea unor reguli pot conduce catre probleme serioase

Aceste proceduri de curatire periodica a corpului sunt absolut necesare in zioa de azi. Nu trebuie sa uitam ca eliminam niste organisme vii si ca acestea vor cauta sa se impotriveasca .

In cazul microorganismelor, lucrurile pot deveni extrem de periculoase in cazul unor proceduri ratate sau intrerupte precum si in situatia in care nu respectam doza minima necesara.  La fel si in cazul unor doze mult prea mari. Microorganismele sunt renumite pentru abilitatea de a se modifica provocand probleme uriase.

Aveti intrebari sau nelamuriri, cereti detalii aici

Articole recomandate