Telefon

+40 723 351 372

Email

cabinet@aurelvoica.ro

Sedinte

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

Carotenoid Complex

Ofera o varietate de 15 membrii  ai „familiei” de carotenoizi puternici, așa cum se întampla in mod natural in lantul alimentar uman in fructe si legume.
Ofera o varietate de 15 membrii ai „familiei” de carotenoizi puternici, așa cum se întampla in mod natural in lantul alimentar uman in fructe si legume.
Dovedit Clinic  De catre cercetatorii USDA pentru cresterea sistemului imunitar cu 37% in doar 20 de zile * • Reduce colesterolul * • Imbunatateste nivelurile antioxidante din sange pentru a va sustine sanatatea organelor interne si metabolismul *
Dovedit Clinic De catre cercetatorii USDA pentru cresterea sistemului imunitar cu 37% in doar 20 de zile, reduce colesterolul, imbunatateste nivelurile antioxidante din sange pentru a va sustine sanatatea organelor interne si metabolismul
Derivat din rosii, morcovi, spanac, ardei rosu, capsuni, caise si piersici. • Formula exclusiva, atat de unica , incat a fost brevetata si recunoscuta in intreaga lume.
Derivat din rosii, morcovi, spanac, ardei rosu, capsuni, caise si piersici. Formula exclusiva, atat de unica incat a fost brevetata si recunoscuta in intreaga lume.

Carotenoid complex – fructe si legume creste imunitatea cu 37% in 20 de zile. Un puternic antioxidant ce face parte din nutritia de anti-imbatranire.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Carotenoid-complex-fructe-si-legume-162.94.png

Recomandari: 

Anti imbatranire, Echilibrare metabolica, Imunitate, Nutritia copiilor, Sanatate prin nutritie, Sanatatea inimii, Sanatatea ochilor, Suplimente sportivi

Atunci cand consumam alimente vegetale, fitonutrientii din acestea pot sa-i ajute sa isi apere celulele. Din ce in ce mai mult cercetarile se concentreaza pe puterea nutrientilor cunoscuti sub numele de CAROTENOIZI, care sunt prezenti in fructele si legumele colorate cu rosu, portocaliu, galben, verde inchis si ajuta la intarirea puterii imunitare. Carotenoid Complex furnizeaza zilnic un amplu si echilibrat spectru din acesti importanti carotenoizi. Formula Carotenoid Complex ca produs exclusiv este unicul integrator din lume, pe baza de carotenoide ce contine toata familia de Carotenoizi.

BENEFICII CHEIE

  • Dovedit clinic de cercetătorii USDA pentru cresterea imunitatii cu 37% in doar 20 de zile.
  • Reduce colesterolul
  • Imbunatateste antioxidantii din sange pentru a va sustine organele vitale si metabolismul.
  • Formula unica, exclusive incat a fost pantentata .

Detalii

  • Cel mai complet si echilibrat supliment carotenoid de pe piată, oferind o portie optima de fructe si legume in fiecare capsula.
  • Fiecare flacon contine echivalentul de carotenoid de 250 de kilograme de fructe si legume organice din care este fabricat.

Mod de folosire

  • 1 – 3 zilnic.
  • Cantitate : 90 capsule

Informatii suplimentare Carotenoid Complex

Pret: 184 lei

Daca aveti nelamuriri, intrebari, doriti detalii, contactati-ma Aici

Pentru a comanda produsul va rugam introduceti datele de livrare. La o comanda de min 250 lei, beneficiati si de calitatea de membru avand dreptul la reduceri pe viata

Comandaţi Carotenoid Complex

Completaţi formularul şi veți fi contactați în cel mai scurt timp posibil.

Articole recomandate